Gevelreiniging

 
Zoek u een gevelreiniging specialist in regio Eindhoven voor u of uw klanten? Een met de juiste kennis en die altijd klantvriendelijk is? Dan helpen wij van Brokerhof Reiniging u graag verder om het gewenste resultaat te realiseren. De reiniging van de gevel van uw woning, kantoorpand of appartementencomplex moet periodiek gebeuren om o.a. schade te beperken en een nette uitstraling te behouden.

Het reinigen van een gevel is specialistisch werk en gaat verder dan alleen het schoonmaken door de rol die het bijvoorbeeld heeft bij het groot onderhoud en veiligheid van het pand. Zo wordt er voorkomen dat er scheuren ontstaan en vocht in uw huis binnendringt. Brokerhof Reiniging gebruikt voor het reinigingen speciaal gereedschap om het juiste resultaat af te leveren zoals hoogwerkers om het hele gebouw volledig te kunne rienigen.
 

Soorten gevelreinigingWij specialiseren ons in verschillende soorten schoonmaak van diverse specialistische klussen van gevelreiniging tot glazen wassen van grote complexen. Voor de gevels zijn er verschillende soorten werkzaamheden die wij uitvoeren. Denkt u dan aan:
 • Gevelreiniging rolluiken
 • Gevelreiniging schoonmaak
 • Gevelreiniging zonnepanelen
 • Reinigen gevelbeplating
 • Voordelen

 • Klantvriendelijkheid
 • Ontzorgen door periodieke reiniging van alle ramen en kozijnen
 • Glasbewassing binnen én buiten
 • VCA-gecertificeerd
 • Gebouwspecifiek maatwerk behandelplan
 • Duidelijke kwaliteitsafspraken

 •  

  Vragen of geïnteresseerd?
  Stuur ons een bericht, of neem contact op

   
   

    

   Onze aanpak


   Wij gaan van te voren altijd met u in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is. Voor ieder pand maken wij een uniek plan en bekijken de situatie en beoordelen deze met onze kennis en ervaring om de juiste aanpak te bepalen. We starten met een klein experiment om te kijken wat het effect is van de geplande werkwijze en overleggen wij dit met u.
   Ben je tevreden met het resultaat? Dan brengen wij een offerte uit zodat we vervolgens de gehele gevel kunnen gaan reinigen. Indien gewenst, impregneren wij de gevel ook om snel terugkerende vervuiling te voorkomen. Onderhoud is belangrijk. Voorkomen is beter dan genezen.

   Een goed resultaat is niet alleen schoon en veilig maar ook vriendelijk. Naast de inhoudelijke voorbereidingen en een locatiebezoek kijken wij verder dan de beste oplossing.

   Een goed eindresultaat is gaat niet alleen over hoe schoon iets is, maar ook over klantvriendelijkheid en bijvoorbeeld de veiligheid. Wij melden ons altijd even bij voor wij beginnen en klaar zijn. Dit vinden wij niet meer dan normaal en zit in onze DNA. Een goede communicatie is noodzakelijk bij een grote complexe klus, en bij kleine schoonmaakklussen.

   Wij kunnen alle klussen aan maar mocht het zo zijn dat het niet binnen ons straatje ligt dan hebben wij het juiste netwerk om alsnog de klus te klaren. Of het nu om een grote klus gaat met speciaal apparatuur of gereedschap of om de kennis. Wij ontzorgen u en voltooien de klus.

   Gevelreiniging in Eindhoven   Zoek u een gevelreiniging specialist die voor u of uw klanten uw gevel kan reinigingen in regio Eindhoven? Dan zijn wij uw partner. Ook voor werk buiten deze regio kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland maar zijn voornamelijk actief in regio Brabant en omstreken Eindhoven zoals; Den Bosch, Tilburg, en Breda. Eindhovense goemderlijkheid met kwaliteit en service.

   Voor al onze dingen werken wij ook buiten de regio en gaan wij met klein een groot apparatuur te werk. Brokerhof Reiniging is uw gevelreiniging partner in Eindhoven en omstreken

   Betrouwbaar en vriendelijk   Brokerhof specialistische reiniging staat voor een persoonlijk aanpak, eerlijke afspraken en heldere communicatie. Bij Brokerhof kun je terecht voor specialistische reiniging in Brabant en omgeving.

   Wij zijn net een beetje anders en blijven onszelf. Wij doen niet moeilijk. We komen graag even bij je op bezoek om samen jouw wensen in kaart te brengen en te zorgen voor persoonlijk contact en transparante afspraken. We zorgen ervoor dat we vanuit ons advies de kosten helder communiceren. Namelijk, de kosten van glasbewassing verschillen per situatie. Je krijgt een offerte op maat gebaseerd op jouw behoeften en wensen. Op deze wijze leveren we eerlijke diensten: je krijgt waar je recht op hebt.

   Niet onbelangrijk: wij werken arbo-technisch verantwoord.
    

   Kosten van gevelreiniging


   Een persoonlijk tintje en eerlijke afspraken. Dat kun je van Brokerhof verwachten. Het is lastig om richtprijzen te geven over gevelreiniging in het algemeen. Namelijk, zoals hierboven beschreven is het van belang om de juiste werkwijze te selecteren. De werkwijze is afhankelijk van zowel de materialen waaruit de gevel bestaan als de vorm van vervuiling en/of aanslag. We zorgen dat de situatie op locatie bekijken om vervolgens tot een passende aanbieding te komen. Dit resulteert in een offerte op maat met een eerlijke prijs per vierkante meter. Met deze werkwijze krijg je waar je recht op hebt en behalen we het beste resultaat.

   Andere diensten in specialistische reiniging


   Wij denken in totaaloplossingen. Specialistische reiniging is ons vak en je kunt voor alles bij ons terecht. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

   Indien er een specifiek vraagstuk is wat wij zelf niet geheel kunnen oplossen nemen wij contact op met een van onze partners. Op deze wijze kunnen we je dan alsnog ontzorgen en blijven adviseren.

    

   Glasbewassing   Wij zorgen voor een glashelder beeld, zodat jouw bedrijfspand er weer fris uit ziet


   LEES MEER


    

   Vragen of geïnteresseerd?
   Stuur ons een bericht, of neem contact op