Specialistische reiniging

 
Specialistische reiniging is een vak apart en gaat verder dan normale schoonmaak en onderhoud diensten zoals glasbewassing of gevelreiniging. Elk materiaal is anders en vraagt daarom altijd een deskundige aanpak, de juiste kennis en schoonmaaktechnieken. Denk hierbij aan: Schoonmaak zonnepanelen, Graffiti verwijdering, Glazenwassen van hoogbouw en Dieptereiniging

Verkeerde schoonmaak van oppervlakte of producten zoals zonnepanelen kan bij een verkeerde aanpak grote risico's met zich meenemen. Zo kan een fout resulteren in verschillende soorten schade of defecten. Brokerhof Reiniging heeft de juiste kennis en deskundigheid in huis. Wij gebruiken professionele apparatuur om alle soorten specialistische schoonmaak klussen deskundig voor u te kunnen klaren.
 

Soorten gevelreinigingWij specialiseren ons in verschillende soorten schoonmaak in verschillende vormen. Zo kan er periodieke schoonmaak nodig zijn op een specialistische vlak, groot onderhoud of incidentele schoonmaak. Wij focussen ons daarbij op niet particuliere. Dit kan in sommige gevallen wel maar neemt u daarvoor even contact met ons op.
De soorten specialistische schoonmaak die wij doen hebben wij hieronder voor u uitgelicht. Voor de gevels zijn er verschillende soorten werkzaamheden die wij uitvoeren. Denkt u dan aan
 • gevelreiniging rolluiken
 • gevelreiniging schoonmaak
 • gevelreiniging zonnepanelen
 • reinigen gevelbeplating


 • U bent bij ons dus aan het juiste adres als u een betrouwbare partij zoekt die u volledig kan ontzorgen bij onderhoud van uw panden, kantoorpand of gehele appartementencomplex.

  Voordelen • Klantvriendelijkheid
 • Ontzorgen door periodieke reiniging van alle ramen en kozijnen
 • Glasbewassing binnen én buiten
 • VCA-gecertificeerd
 • Gebouwspecifiek maatwerk behandelplan
 • Duidelijke kwaliteitsafspraken

 •  

  Vragen of geïnteresseerd?
  Stuur ons een bericht, of neem contact op

   
   

    

   Onze aanpak


   Wij gaan van te voren altijd met u in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is. Bekijken de situatie en beoordelen deze met onze kennis en ervaring om de juiste aanpak te bepalen en met u te overleggen. Voor grote complexe opdrachten kunnen wij altijd een proef schoonmaak doen. Hiermee kunt u kijken of dit het gewenste resultaat geeft.

   Daarnaast focussen wij ons ook op u. Een goed eindresultaat is gaat niet alleen over hoe schoon iets is, maar ook over klantvriendelijkheid en bijvoorbeeld de veiligheid.

   Naast me u in gesprek gaan over de inhoud melden ons altijd even bij u voordat wij beginnen, of na wij klaar zijn. Deze klachtvriendelijk aanpak zit niet alleen in onze DNA maar is ook een noodzakelijk stukje communicatie bij een grote en kleine schoonmaakklussen.

   Daarnaast gebruiken bij de juiste apparatuur voor de klus en weten wij hoe wij deze moeten gebruiken. Van hoogwerkers, carbon steel of geautomatiseerde schoonmaakapparatuur.

   Specialistische reiniging in Eindhoven


   Zoek u een specialistische reiniger die voor u of uw klanten uw gevel kan reinigingen in regio Eindhoven? Dan zijn wij uw partner. Ook voor werk buiten deze regio kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland maar zijn voornamelijk actief in regio Brabant en omstreken Eindhoven zoals; Den Bosch, Tilburg, en Breda. Eindhovense goemderlijkheid met kwaliteit en service.

   Voor al onze dingen werken wij ook buiten de regio en gaan wij met klein een groot apparatuur te werk. Brokerhof Reiniging is uw specialistische reiniger partner in Eindhoven en omstreken

   Betrouwbaar en vriendelijk


   Brokerhof specialistische reiniging staat voor een persoonlijk aanpak, eerlijke afspraken en heldere communicatie. Bij Brokerhof kun je terecht voor specialistische reiniging in Brabant en omgeving.

   Wij zijn net een beetje anders en blijven onszelf. Wij doen niet moeilijk. We komen graag even bij je op bezoek om samen jouw wensen in kaart te brengen en te zorgen voor persoonlijk contact en transparante afspraken. We zorgen ervoor dat we vanuit ons advies de kosten helder communiceren. Namelijk, de kosten van glasbewassing verschillen per situatie. Je krijgt een offerte op maat gebaseerd op jouw behoeften en wensen. Op deze wijze leveren we eerlijke diensten: je krijgt waar je recht op hebt.

   Niet onbelangrijk: wij werken arbo-technisch verantwoord.
    

   Kosten van gevelreiniging


   Een persoonlijk tintje en eerlijke afspraken. Dat kun je van Brokerhof verwachten. Het is lastig om richtprijzen te geven over gevelreiniging in het algemeen. Namelijk, zoals hierboven beschreven is het van belang om de juiste werkwijze te selecteren. De werkwijze is afhankelijk van zowel de materialen waaruit de gevel bestaan als de vorm van vervuiling en/of aanslag. We zorgen dat de situatie op locatie bekijken om vervolgens tot een passende aanbieding te komen. Dit resulteert in een offerte op maat met een eerlijke prijs per vierkante meter. Met deze werkwijze krijg je waar je recht op hebt en behalen we het beste resultaat.

   Andere diensten in specialistische reiniging


   Wij denken in totaaloplossingen. Specialistische reiniging is ons vak en je kunt voor alles bij ons terecht. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

   Indien er een specifiek vraagstuk is wat wij zelf niet geheel kunnen oplossen nemen wij contact op met een van onze partners. Op deze wijze kunnen we je dan alsnog ontzorgen en blijven adviseren.

    

   Glasbewassing   Wij zorgen voor een glashelder beeld, zodat jouw bedrijfspand er weer fris uit ziet


   LEES MEER


    

   Vragen of geïnteresseerd?
   Stuur ons een bericht, of neem contact op