Over Brokerhof

 
Brokerhof staat voor een persoonlijk aanpak, eerlijke afspraken en heldere communicatie. Bij Brokerhof kun je terecht voor specialistische reiniging in Brabant en omgeving.
 

Een persoonlijk tintje


—   What you see is what you get.

Wij zijn net een beetje anders en blijven onszelf. Wij doen niet moeilijk. We komen graag even bij je op bezoek om samen jouw wensen in kaart te brengen. Vervolgens zorgen we voor de juiste oplossing.

Eerlijk


—   Offerte op maat

Brokerhof staat voor persoonlijk contact en transparante afspraken. We zorgen ervoor dat we vanuit ons advies de kosten helder communiceren. Namelijk, de kosten van glasbewassing verschillen per situatie. Je krijgt een offerte op maat gebaseerd op jouw behoeften en wensen. Op deze wijze leveren we eerlijke diensten: je krijgt waar je recht op hebt.

Niet onbelangrijk: wij werken arbo-technisch verantwoord.

Advies op maat


—   Wij denken met je mee

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, wij denken graag met je mee! Vertel ons wat jouw wensen en behoeften zijn, dan komen we samen tot een geschikte oplossing. Je kunt voor specialistische reiniging bij ons terecht. Indien we niet beschikken over de juiste oplossing, schakelen we één van onze partners in zodat we je alsnog kunnen adviseren en ontzorgen.