Bedrijfspand reiniging

 
Uw wil klanten de beste ervaring geven en een goede indruk achterlaten. Brokerhof reiniging helpt u hiermee door u een goed onderhouden en schoon pand te leveren voor de juiste indruk en uitstraling. Betrouwbaarheid begint immers bij de eerste indruk en uw bedrijfspand is het visitekaartje.

Panden bestaan uit verschillende materialen en is daarom specialistische werk. Brokerhof Reiniging is die specialist. Tegenwoordig zijn er naast de traditionele bedrijfspanden van steen ook panden van staal, aluminium, hout en natuurlijk glas. Als deze materialen hebben verschillende reinigingsmethoden nodig. De reinigingsmethode is ook afhankelijk van het type vuil. Zo kan een gevel verkleurd zijn, lichte aanslag hebben of er kunnen verstoppingen zijn en grotere vuil problemen. Met onze kennis en ervaring passen wij de juiste methode toe voor het gewenste resultaat.
 

Soorten gevelreiniging



Wij specialiseren ons in verschillende soorten schoonmaak van diverse specialistische klussen van gevelreiniging tot glazen wassen van grote complexen. Voor de gevels zijn er verschillende soorten werkzaamheden die wij uitvoeren. Denkt u dan aan:
 • Damwand reiniging
 • Dakreiniging
 • Glasbewassing
 • Appartementencomplex
 • Bedrijfspand onderhoud
 • Bedrijfspand reiniging
 • Bedrijfspand schoonmaak
 • Voordelen



 • Klantvriendelijkheid
 • Ontzorgen door periodieke reiniging van alle ramen en kozijnen
 • Glasbewassing binnen én buiten
 • VCA-gecertificeerd
 • Gebouwspecifiek maatwerk behandelplan
 • Duidelijke kwaliteitsafspraken

 •  

  Vragen of geïnteresseerd?
  Stuur ons een bericht, of neem contact op

   
   

    

   Onze aanpak


   Een goed resultaat is niet alleen schoon en veilig maar ook vriendelijk. Wij melden ons altijd even bij voor wij beginnen, en klaar zijn. Dit vinden wij niet meer dan normaal maar ook noodzakelijk wanneer de klus bijvoorbeeld een groot complex is. Deze klachtvriendelijk aanpak zit in de DNA van Brokerhof Reiniging.

   Wij gaan van te voren altijd met u in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is. Bekijken de situatie en beoordelen deze met onze kennis en ervaring om de juiste aanpak te bepalen en met u te overleggen. Voor grote complexe opdrachten kunnen wij altijd een proef schoonmaak doen. Hiermee kunt u kijken of dit het gewenste resultaat geeft.

   Daarnaast gebruiken bij de juiste apparatuur voor de klus en weten wij hoe wij deze moeten gebruiken. Van hoogwerkers, carbon steel of geautomatiseerde schoonmaakapparatuur.

   Brokerhof Reiniging kan alle klussen aan maar mocht het zo zijn dat het niet binnen ons straatje ligt dan hebben wij het juiste netwerk om alsnog de klus te klaren. Of het nu om een grote klus gaat met speciaal apparatuur of gereedschap of om de kennis. Wij ontzorgen u en voltooien de klus.

   Bedrijfspand reinigen Eindhoven

   Zoek u een schoonmaker die voor u of uw klanten uw bedrijfspand kan reinigingen in regio Eindhoven? Dan zijn wij uw partner. Ook voor werk buiten deze regio kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland maar zijn voornamelijk actief in regio Brabant en omstreken Eindhoven zoals; Den Bosch, Tilburg, en Breda.

   Voor al onze dingen werken wij ook buiten de regio en gaan wij met klein een groot apparatuur te werk. Brokerhof Reiniging is uw gevelreiniging partner in Eindhoven en omstreken

   Betrouwbaar en vriendelijk


   Brokerhof reiniging staat voor een persoonlijk aanpak, eerlijke afspraken en heldere communicatie. Bij Brokerhof kun je terecht voor bedrijfspand reiniging in Brabant en omgeving.

   Wij zijn net een beetje anders en blijven onszelf. Wij doen niet moeilijk. We komen graag even bij je op bezoek om samen jouw wensen in kaart te brengen en te zorgen voor persoonlijk contact en transparante afspraken. We zorgen ervoor dat we vanuit ons advies de kosten helder communiceren. Namelijk, de kosten van bedrijfspand verschillen per situatie. Je krijgt een offerte op maat gebaseerd op jouw behoeften en wensen. Op deze wijze leveren we eerlijke diensten: je krijgt waar je recht op hebt.

   Niet onbelangrijk: wij werken arbo-technisch verantwoord.
    

   Kosten van gevelreiniging


   Een persoonlijk tintje en eerlijke afspraken. Dat kun je van Brokerhof verwachten. Het is lastig om richtprijzen te geven over gevelreiniging in het algemeen. Namelijk, zoals hierboven beschreven is het van belang om de juiste werkwijze te selecteren. De werkwijze is afhankelijk van zowel de materialen waaruit de gevel bestaan als de vorm van vervuiling en/of aanslag. We zorgen dat de situatie op locatie bekijken om vervolgens tot een passende aanbieding te komen. Dit resulteert in een offerte op maat met een eerlijke prijs per vierkante meter. Met deze werkwijze krijg je waar je recht op hebt en behalen we het beste resultaat.

   Andere diensten in specialistische reiniging


   Wij denken in totaaloplossingen. Specialistische reiniging is ons vak en je kunt voor alles bij ons terecht. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

   Indien er een specifiek vraagstuk is wat wij zelf niet geheel kunnen oplossen nemen wij contact op met een van onze partners. Op deze wijze kunnen we je dan alsnog ontzorgen en blijven adviseren.

    

   Glasbewassing



   Wij zorgen voor een glashelder beeld, zodat jouw bedrijfspand er weer fris uit ziet


   LEES MEER


    

   Vragen of geïnteresseerd?
   Stuur ons een bericht, of neem contact op