Glasbewassing

 
Glasbewassing, dat spreekt voor zich. Wij maken jouw ramen schoon, zonder strepen. Concreet, we zorgen voor een glashelder beeld, zodat jouw bedrijfspand er weer fris uit ziet. Indien gewenst, gedurende het hele jaar!
 

Glasbewassing op maat


Elk pand is anders. Daarom verschilt de frequentie en manier van reinigen per bedrijfspand. Wij zorgen voor glasbewassing op maat. Namelijk, een persoonlijke oplossing geschikt voor jouw situatie.
De oplossing voor glasbewassing bepalen we samen. Allereerst, zorgen we dat we langskomen om het pand te bekijken en jouw wensen en behoeften te bespreken. We zullen vervolgens advies geven hoe jouw pand fris en schoon kunnen maken en kunnen houden!

Neem vrijblijvend contact op

Kosten glazenwasser


Brokerhof staat voor persoonlijk contact en transparante afspraken. We zorgen ervoor dat we vanuit advies de kosten communiceren. Namelijk, de kosten voor glasbewassing verschillen per situatie. Als eerste stap komen wij langs om het pand te bekijken en jouw wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvang je ons advies inclusief een offerte op maat. Op deze wijze zorgen we dat we een passende aanbieding doen die aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Verder dan Glasbewassing


Even snel je ramen schoonmaken? Nee, wij gaan verder en doen meer. Alles wat om het glas grenst, reinigen we ook. Denk bijvoorbeeld aan omringend lijstwerk, randen en richels. Tevens kunnen wij ook jouw kozijnen behandelen met een beschermende coating. De mogelijkheden zijn enorm. We zorgen altijd dat we alles met je bespreken en de zaken uitvoeren die nodig zijn.

Bestaat jouw pand uit hoge ramen? Dat maakt voor ons niet uit. Alles is mogelijk. Gaat het niet met een ladder, dan zorgen we dat we met een hoogwerker werken. Wij vinden voor elke situatie een veilige en geschikte oplossing.

Wist je dat wij door heel Noord-Brabant werkzaam zijn? Een glazenwasser van Brokerhof vind je niet alleen in omgeving Eindhoven. Wij zijn ook beschikbaar in omgeving Den Bosch, Tilburg, en Breda.


Andere diensten in specialistische reiniging


Wij denken in totaaloplossingen. Specialistische reiniging is ons vak. Je kunt voor alles bij ons terecht. Indien wij zelf niet de nodige kennis in huis hebben zorgen wij dat we een van onze partners inschakelen. Op deze wijze kunnen wij jou ontzorgen en blijven adviseren!

 

GevelreinigingEen verbeterde en frisse uitstraling van jouw woning of bedrijfspand.


LEES MEER


 

Vragen of geïnteresseerd?
Stuur ons een bericht, of neem contact op